Lindsay Lohan "povlači crtu" kada je u pitanju kokain

Lindsay Lohan "povlači crtu" kada je u pitanju kokain

LINDSAY LOHAN, američka glumica i pop-pjevačica u posljednje vrijeme poznatija po svojim tabloidskim ispadima nego po filmskom i glazbenom opusu, dala je izjavu londonskom "Mirroru" u kojem kategorički poriče da je ikada u životu konzumirala kokain.

Lohan je, doduše, priznala da joj nije strano pušenje marihuane, ali tvrdi da, kada je u pitanju kokain, povlači crtu, a kao razlog navodi traumatična iskustva iz djetinjstva.

"Vidjela sam svog oca i vidjela sam što to može učiniti obitelji", tvrdi Lohanova. "Da to nisam iskusila iz prve ruke, ne znam, možda bi mi život bio drugačiji. Ali vidjela sam kako je to uništilo moje roditelje." - dodaje glumica.

Michael Lohan, otac Lindsay Lohan, od svog je oca naslijedio uspješnu tvrtku za proizvodnju tjestenine, a neko je vrijeme u njujorškim poslovnim krugovima uživao ugled kao investicijski bankar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nedavno se otkrilo kako je rane godine Lindsayina života proveo u zatvoru zbog prijevare, a nedavno je završio u zatvoru zbog fizičkog napada i vožnje u pijanom stanju.

Lindsay Lohan tvrdi da nema nikakvog poštovanja za svog oca "koji nije učinio ništa za nju i njenu karijeru".

Što se same Lindsay Lohan tiče, glasine o tome da voli konzumirati kokain i slične "partijanerske" droge su se intenzivirale prije nekoliko mjeseci kada je u jednom noćnom klubu priredila improvizirani, ali spektakularni performance s Kate Moss, najpoznatijom konzumenticom kokaina na svijetu.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara