Lindsay Lohan se kaje: Moram vratiti povjerenje kolega, ne volim pozornost medija

Foto: JLP

LINDSAY LOHAN krenula je u pokajnički pohod Hollywoodom, a njime želi vratiti svoju karijeru, ali i povjerenje kolega. Lohan je ovih dana dala svoj prvi intervju otkako je izašla s odvikavanja te otkad je optužena za krađu ogrlice. Izjavila je kako je svjesna da su je svi njezini ispadi doveli do toga da je danas nepoželjna za suradnju.

"Moram dokazati da mi se ponovno može vjerovati, mislim da mi trenutno nitko ne vjeruje. Nedostaje mi biti na setu, zaista mi to nedostaje. Znam da će biti mnogo koraka kroz koje ću morati proći kako bi dokazala sebe i vratila povjerenje ljudi koji će raditi sa mnom, no voljna sam napraviti što god treba jer je gluma moja velika strast", izjavila je Lindsay.

Lohan je nekad bila jedna od najvećih mladih nada Hollywooda, a svoju karijeru je upropastila zbog tri godine konstantnog drogiranja i alkoholiziranja, zatvorskih kazni i krađe za koji je nedavno optužena. Upravo zbog nužne rehabilitacije nedavno je izgubila ulogu Linde Lovelace u biografskom filmu o njoj. "Ne želim biti poznata po pričama iz tabloida, to nisam ja. Ne volim pozornost", zaključila je Lindsay.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara