Lindsay Lohan seli se iz L.A.-a?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

LINDSAY LOHAN planira napustiti Los Angeles. Problematičnoj glumici dosta je lošeg publiciteta te je govorila prijateljima kako namjerava pobjeći iz L.A.-a jer joj se gadno zamjerio. Novo odredište gdje planira sviti gnijezdo mogao bi biti London ili New York.

"Cijelo vrijeme se žali prijateljima kako mrzi L.A. i kako su joj se ljudi ovdje zgadili. Kaže kako joj se sviđaju New York i London te kako ne može dočekati da pobjegne", rekao je jedan izvor.

Kad krene pakirati stvari, LiLo će se morati snaći bez pomoći svoje donedavno vjerne asistentice Elinore koja ju je prije nekoliko dana napustila. Pomoćnica više nije mogla trpjeti glumičine ispade, njezine stalne prohtjeve i kašnjenje s isplatom plaće.

"Lindsay i Elinore upoznale su se preko zajedničkog prijatelja te je Elinore počela provoditi puno vremena u glumičinom domu. Iako je plaćala i svoj stan, praktički je živjela s Lindsay. No, nekoliko mjeseci Lohaninog zanovijetanja, promjena raspoloženja i posebnih prohtjeva, i posao joj je dosadio. LiLo može biti vrlo zahtjevna i obožava šefovati pa kada Elinore to više nije mogla podnijeti, dala je otkaz, što su joj savjetovali i njezini prijatelji", otkrio je izvor.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara