Lindsay Lohan trebala bi dobiti 150.000 dolara za eksort

Lindsay Lohan trebala bi dobiti 150.000 dolara za eksort

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

LINDSAY LOHAN trebala bi za svoj prvi javni eskort dobiti oko 150.000 dolara. New York Post procijenio je da bi tu svotu mladoj glumici trebao isplatiti ekscentrični 77-godišnji milijarder Richard Lugner s kojim je Lindsay išla na Bečki operni bal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No najzanimljivija činjenica u cijeloj toj bizarnoj priči je ta da mlada glumica nije bila prvi izbor austrijskog bogataša. Richard je isprva želio angažirati britansku starletu Katie Price, no od nje je odustao kad je sve ispričala medijima. Lohan je prihvatila angažman, no i s njom je bilo problema. Milijarder je za New York Post rekao da je Lindsay željela promijeniti datum, ali onda joj je objašnjeno da se dan održavanja Bečkog opernog bala ne može pomaknuti. "Njeni menadžeri su nam rekli da joj ne smijemo dati da pije. Potrudili smo se maknuti sav alkohol iz mini bara u hotelskoj sobu gdje je odsjela i naredili osoblju da joj ne dostavlja pića", rekao je Lugner.

Ekscentrični je bogataš poznat po dovođenju starleta na Bečki operni bal. Proteklih godina angažirao je Pamelu Anderson, Paris Hilton, Sophiju Loren, Ditu Von Teese, Andie MacDowell i Raquel Welch.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara