Lindsay služi kaznu u Crvenom križu

AMERIČKI mediji primijetili su kako se 21-godišnja glumica počela pristojnije ponašati otkako je napustila rehabilitacijski centar, no i dalje plaća cijenu razularenog života koji ju je tamo i doveo. Ovog tjedna je počela s radom u Crvenom križu u Los Angelesu, a tu je društveno korisnu kaznu zaradila brojnim prometnim prekršajima zbog kojih će sljedeće tri godine biti na uvjetnoj kazni.

Lindsay Lohan osuđena je na četiri dana zatvora, no njeni su odvjetnici uspjeli dogovoriti da dva zatvorska dana pretvori u deset dana društveno korisnog rada. U ponedjeljak se prijavila u losanđeleski Crveni križ, a čiji su šefovi iznimno zadovoljni njezinim radom i stavom. "Ponaša se sasvim normalno, radi punom parom i dosta je entuzijastična. Ugodna je osoba koja je shvatila da je pogriješila", rekao je djelatnik Crvenog križa.

Osim društveno korisnog rada, Lindsay godinu i pol dana mora odlaziti na sastanke anonimnih alkoholičara, a uvjetna kazna određena joj je na rok od tri godine. Brojne zakonske obveze ne sprječavaju Lindsay u novim filmskim projektima - ovih dana započinje snimanje filma "Dare To Love Me" a ponude joj, tvrdi njezini agent, pljušte sa svih strana.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara