Lindsay ukrala bundu, a vlasnica je pronašla pomoću fotke na internetu

IZVJESNA Masha Markova izgubila je pet tisuća funti vrijednu bundu u šminkerskom klubu na Manhattanu, a jedna fotografija koju je na internetu pronašla nakon nekoliko mjeseci dala joj je naslutiti kako priča nije gotova. Masha je na internetu, naime, pronašla fotografiju na kojoj se u istoj bundi šeće Lindsay Lohan, a zahvaljujući vrijednim paparazzima uspjela je rekonstruirati cijeli događaj - Lindsay je te večeri u klub ušla u crnom kaputu, a izišla je u njezinoj bundi.

Nakon što je kontaktirala odvjetnike Lindsay Lohan, Masha je vrijednu bundu dobila natrag, te je, pišu američki mediji, poslala ispriku kako je "riječ o zabuni" uz molbu da se s pričom ne ide u medije. U to je vrijeme Lindsay bila kraljica noćnih klubova - znala je tulumariti i po tjedan dana bez prestanka, što ju je u 2007. godini triput odvelo na rehabilitaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina borba s alkoholom prema pisanju nekih medija još uvijek traje - nakon što je mjesecima nosila narukvicu koja joj je trebala "ubiti želju za alkoholom", u prošla dva mjeseca je nekoliko pita pijančila pred paparazzima, pokazujući da su izjave tipa "Okrećem novu stranicu", zahvaljujući kojima je neko vrijeme boravila na naslovnicama, tek prazne priče.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara