Lisa Marie Presley nije ponosna na brak s Michaelom Jacksonom

BILO je to jedno od najčudnijih spajanja u showbizu neuspjeli brak između samoproglašenog kralja popa i kćeri kralja rock and rolla 1994. godine.

Međutim, Lisa Marie Presley tvrdi kako ju je Michael Jackson, drugi od njezina tri supruga, doista privlačio. U interviewu časopisu Rolling Stone Lisa Marie Presley kaže da ju je zavela njegova tajnovitost, da ga je željela zaštiti od optužbi za zlostavljanje djece te da je mislila da mogu spasiti svijet zajedno.

Da, spavala je s njim. I ne, nije ponosna cijelim iskustvom.

"Ne mogu reći koje su bile njegove namjere, ali mogu vam reći da sam se ja potpuno zaljubila i da sam upala u cijelu stvar zbog čega nisam ponosna", kazala je Lisa Marie Presley (35) u članku kojim za 8. travnja najavljuje objavljivanje svojeg albuma "To Whom It May Concern".

Neko je vrijeme, kaže Lisa Marie, glumila dobru suprugu - ljubila Jacksona na dodjeli MTV Music Awards u rujnu 1994. godine na zahtjev njegova menadžera i branila ga u zajedničkom interviewu 1995. s Diane Sawyer.

S druge strane Jackson bi nestao krajem tjedna i prepuštao joj da laže novinarima o tome gdje se nalazi te je nervirao tvrdeći u interviewu za TV Guide da se njezin otac Elvis Presley podvrgao operaciji nosa.

Do dodjele MTV Music Awards 1995. godine sve je bilo gotovo.

"Na kraju je postalo stvarno ružno", kazala je Lisa Marie Presley. Zatražila je razvod, a on se nije odazivao nekoliko tjedana. Zbog te je traume završila s dvogodišnjim psihičkim i fizičkim
slomom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara