Liv Tyler kupila divovsku kuću vrijednu 2,59 milijuna dolara

Liv Tyler kupila divovsku kuću vrijednu 2,59 milijuna dolara

NAJNOVIJI dom u koji se uskoro seli glumica Liv Tyler košta 2,59 milijuna dolara a smješten je u losanđeleskom naselju Los Feliz. Površina cijelog imanja, kuće i velikog stražnjeg dvorišta, je 5218 metara kvadratnih. U kući se nalazi pet spavaćih soba i pet kupaonica. Izgrađena je 1935. godine, kad je cjelokupna površina imanja bila preko 14 tisuća metara kvadratnih.

Susjeda brojnim celebovima

Kupivši ovdje kuću, Liv je postala prva susjeda Adrianu Greniera, Katherine Heigl, T.R. Knightu, Rachel Bilson, Jamieu Kennedy, Kate Walsh, Natalie Portman i Mandi Moore. Donedavno Liv je živjela sa sinom Milom u New Yorku, a kako se u svibnju razvela od Roystona Langdona, počela je tražiti novi dom, ovoga puta u svjetskoj celebrity meki. Kako je u redovima New York magazinea bila proglašena najljepšom njujorčankom, sada je opasna konkurencija losanđeleskim ljepoticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja je prijateljica sa Stellom McCartney, Helenom Christensen, Kate Hudson i Gwyneth Paltrow. Inače je vegetarijanka, zaštitno lice parfema i kozmetike Givenchy, te ambasadorica dobre volje u Americi.

L.V.
Foto: JLP

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara