Liz Hurley: Moj 9-godišnji sin Damien prvi spoj je imao s Blake Lively

Foto: AFP, JLP

S OBZIROM  da je glumica Liz Hurley i mama, kad je dobila ulogu Diane Payne u seriji "Tračerica", na snimanje u New York je povela i svog 9-godišnjeg sina Damiena, pišu američki mediji. Čini se da se glumica Blake Lively koja glumi nasljednicu Serenu Van Der Woodsen posebno pobrinula da malcu ne bude dosadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Cijelo ljeto je bio na setu s nama i nikad mu nije bilo dosadno. Par puta je čak viknuo `Akcija`", otkrila je ponosna majka pričajući o svome sinu. Dječak čiji je otac američki poduzetnik Steve Bing koji ga je priznao tek nakon testa utvrđivanja očinstva, znao je iskoristiti povoljnu situaciju u kojoj se našao: "Jedne noći sam radila do kasno pa me Blake upitala može li izvesti Damiena van na sladoled. Tako da je moj sin imao svoj prvi spoj s Blake Lively". Rijetki se time mogu pohvaliti, zaista.

Unatoč tome što je dječakov budući očuh Shane Warne igrač kriketa, Damien nije pretjerano zainteresiran za sport: "On nije baš sportski tip. No Shane mu je ljubazno davao lekcije iz kuglanja ovo ljeto. Bojim se da su lekcije bile uzaludne jer bi on  radije jeo sladoled s Blake Lively". Potpuno ga razumijemo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara