Liz Hurley u sukobu s novinarima

ENGLESKA glumica stalno je na meti paparazza i žutog tiska koji je ne pušta na miru još od davne veze s Hugh Grantom. Kao "vječni zaručnici" prebrodili su i njegovu aferu s američkom prostitutkom, međutim, nikad se nisu pojavili pred matičarem.
 
Ni u svojoj drugoj poznatoj vezi s američkim playboyem Steveom Bingom, Liz nije imala sreće jer je on tek na sudu uz pomoć DNK morao priznati da je otac njihovog vanbračnog sina.
40-godišnja glumica napokon se nada ulasku u bračne vode s indijskim milijunašem Arunom Nayarom koji ima problema s rastavom od talijanske manekenke Valentine Pedroni.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Liz kaže kako više ne vjeruje novinarima i traži da se njeni intervjui snimaju kako se ne bi objavilo nešto što nije rekla. Najavila je i da će buduće napise o sebi u magazinima sama pisati.
Liz je osobito ljuta što su novinari bezobrazno napisali da je njen dvogodišnji sin Damian ružan, a lansiranje njene linije odjeće za plažu proglasili stvaranjem novog "carstva"  dok je ona rekla kako je to "tek prva cigla u nizu".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara