Ljepotica Megan Fox u svom najgorem izdanju ikad

Tekst: A.M.
Foto: JLP

DOK NEKE djevojke pomoću šminke pokušavaju sakriti nedostatke te se na taj način uljepšati, glumica Megan Fox dokazala je da uz pomoć make-up-a može postati samo ružnija. U filmu "Jennifer's Body", Megan je pokazala grudi, odlično tijelo, ali i oštre zube krvave zube. "Mislim da sam poprilično seksi u filmu", izjavila je Megan na američkoj premjeri hororca koji u Hrvatskoj još uvijek nije ugledao svjetlo dana.

U novom filmu, u kojem Megan glumi opsjednutu navijačicu koja se u svojem ubilačkom pohodu okomila isključivo na muški rod, mlada američka glumica izmijenila je i lezbijski poljubac koji je napunio novinske retke gotovo svih svjetskih medija. Da nije agresivna i opasna samo na filmu, Megan je izjavila nedavno kad se pohvalila da je zaprijetila vlastitom dečku da će ga ubiti.

"Kad su djevojke jadne, rade svakakve stvari"

"Nikad nisam imala pištolj upravo zbog svoje nagle naravi. Naravno, ne bih nikada pucala s namjerom da nekog ubijem. Ali kroz nogu bih ga propucala, to je sigurno", ispričala je Megan Fox koja dodaje da je u ranijoj dobi bila sklona samoozljeđivanju. "Djevojke prolaze kroz razne faza odrastanja. Kada su jadne, rade svakakve stvari", priznala je lijepa glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara