Ljepotice i genijalci: Kandidate šokiralo veliko iznenađenje nakon eliminacija

Ljepotice i genijalci: Kandidate šokiralo veliko iznenađenje nakon eliminacija
Foto: Press

NASTAVAK šumske avanture testirao je izdržljivost genijalaca i znanje ljepotica. Kandidati su ovoga puta morali proći "vojnu vježbu", ali kao tim.

Genijalci su što brže i što točnije morali proći poligon i tako doći do pitanja te zatim dotrčati do svojih partnerica koje su što prije morale pročitati pitanja i točno odgovoriti na njih, po zadanom redoslijedu. Prvi su krenuli Marino i Marijan koji su dobili prednost od deset sekundi zbog pobjede u prošlom zadatku. "Borim se samo s jednom osobom, s Marinom, i to mi daje još veću motivaciju jer je on favorit u ovome", kaže Marijan koji je, jednako kao i njegov glavni protivnik u ovom zadatku, dobio prednost u izvršavanju izazova.

"Adrenalin puca još od početka, prije nego smo krenuli", govori Marijan. Unatoč tome što je bio favorit u ovom izazovu, Marino od početka nije bio uvjeren u dobar rezultat. "Nismo uopće usklađen tim. Nemam baš povjerenja u Petru s obzirom na to da ni pola skripte nije uspjela pročitati", kazao je.

Ena je briljirala u kvizu, na sva pitanja jedina je dala točne odgovore pa je odlučeno kako su ona i Marijan par koji u ovom zadatku osvaja imunitet.

Unatoč najbržem vremenu, Marinu i Petri izmaknula je pobjeda zbog njezinih netočnih odgovora. "Ljut nisam jer sam znao kako će to ispasti", govori Marino. "Na primjeru Marina i Petre možemo vidjeti da je timski rad sve, ne može samo brzina pobijediti", kazala je Adriana.

Marijan i Ena su od eliminacija htjeli sačuvati dva para – Karla i Helenu te Luku i Adrianu. "Luka me fascinira, posebno njegov mozak. Želim biti što dulje u blizini takvog dečka i pokušati upiti što interesantnije činjenice", rekla je Ena. No čini se kako Marijanu smeta takav odnos Ene prema Luki. "Čemu toliko često spominjanje njega, kao da mi namjerno želi nabiti komplekse", rekao je Marijan.

Za eliminacijski kviz odabrali su Ninu i Martinu te Petru i Marina. "Pretpostavljam da nas se žele specifično riješiti", izrazio je svoje mišljenje Marino.

Nakon kviza Igor im je rekao da su to bile lažne eliminacije. Nakon završetka igre Nino i Martina dobili su, umjesto ispadanja iz igre, drugu priliku za nastavak borbe za glavnu nagradu, što je šokiralo sve kandidate. "Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi se takvo nešto moglo dogoditi", kazala je uzbuđena Martina.

Kakvi novi izazovi očekuju kandidate gledatelji će saznati u novoj epizodi showa Ljepotice i genijalci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara