Ljepotice koje su požalile zbog povećanja usnica

Osim Nine, još je jedna poznata Hrvatica, kako se čini, pretjerala s plastičnim operacijama, te danas zbog povećanja usnica ima velikih problema. Usnice Josipe Pavičić, nakon plastične operacije kojoj se podvrgla sredinom devedesetih godina, te još jedne u travnju prošle godine (na koju je otišla, kako su tada novine pisale, zbog zdravstvenih razloga) izgledaju nepravilno, te joj je gornja usnica jednim dijelom vidno natekla.

Hrvatska je javnost nedavno ostala šokirana viješću o preminuloj Sandri Mileusnić, djevojci koja je prva progovorila o štetnosti nestručnog umetanja silikona. Razlog njezinoj preranoj smrti nisu bili silikoni, ali je godinama trpila psihičke i fizičke posljedice povećanja usana koje su joj izobličile lice. Mileusnić je poznatog hrvatskog estetskog kirura Sinišu Glumičića optužila da joj je povećao usne industrijskim silikonom koji joj je u više od sedam operacija bezuspješno pokušao izvaditi estetski kirurg Miroslav Kinčl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč rizicima, pomama za silikonima i dalje ne jenjava, pa si je tako i najpoznatija srpska folk pjevačica Ceca Ražnjatović, kako javljaju srpski mediji, za novu godinu darovala još jedno "pumpanje" usnica, kao i nove, izbjeljene zube.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara