Ljubav je (ponovno) na selu: Osmorica seoskih neženja u potrazi za idealnim ženama

Tekst: I.M.
Foto: RTL

SVE DJEVOJKE željne udaje te života i rada na selu ponovno su došle na svoje - osmorica novih kandidata na "meniju" su nove sezone showa "Ljubav je na selu". Druga sezona popularne dokumentarne sapunice, osmišljene prema uspješnom formatu poznate produkcijske kuće Fremantle Media, za zadatak opet ima pomoći farmerima u potrazi za ljubavlju. Gledatelji željni romantičnih zgoda iz stvarnoga života ponovno će imati priliku upoznati šarmantne i iskrene farmere usred potrage za srodnim dušama, koje će ih razumjeti i uz koje će pronaći ljubav, jer život nije život ako u njemu nema ljubavi. Sjetite li se prethodne sezone, znate da je bilo izrazito romantičnih pisama, suza, novih ljubavi pa čak i vjenčanja.

U prvoj epizodi nove sezone, koja će na RTL-u biti prikazana 10. rujna u 20 sati, gledatelji će upoznati osmoricu novih kandidata - osmoricu stasitih, radišnih momaka koji zbog svojih zahtjevnih farmerskih zanimanja i malog broja djevojaka u njihovim selima ne uspijevaju upoznati onu pravu. U njihovoj romantičnoj potrazi farmere će ponovno voditeljica Lorena Nosić, koja će se i ove godine potruditi biti dobra vila koja će farmerima pomoći u ostvarivanju njihovih želja. Kada vide profile zgodnih farmera, gledateljicama će preostati samo izabiranje onih kojima će poslati svoja pisma - četvorica kandidata koji zaprime najviše pisama postat će finalisti showa.

Kako je prva sezona pokazala da se ljubav i romantika mogu doista dogoditi svakome, i to neovisno o uvjetima, i za drugo su se izdanje prijavili vrijedni momci koji su nažalost još uvijek samci - no, ne zadugo! Ovaj put oni dolaze iz mjesta duž Jadranske obale - Vlake pokraj Opuzena, Murvice na Braču, te Kustića na Pagu, kao i iz kontinentalne Hrvatske - iz Jastrebarskog, Bjeliševca, Donjeg Čaglića kraj Lipika te Velike Pisanice blizu Bjelovara. Ostaje još jedino pitanje hoće li prijavljeni farmeri upoznati žene svojih života i hoće li one pristati na život na farmi, jer život sa životinjama i rad na polju daleko od gradske vreve i briga nekima će se činiti privlačni, ali su često vrlo naporni i donose mnoga iznenađenja. A sad, upoznajte kandidate!

Goran Tkaličanac (30) dolazi iz Velike Pisanice, pokraj Bjelovara. Uvijek veseo, komunikativan i optimističan, Goran je zemljoradnik koji uz sav naporan posao na svome imanju kraju privodi i magisterij na Agronomskom fakultetu. Goran je jednostavan i iskren dečko, koji vrlo dobro zna što želi - uspjeh u poslu, te normalan i miran obiteljski život.

Nikola Beroš (41) stiže iz Murvice na otoku Braču, malog mjesta koje smatra jednom od najljepših destinacija na cijelom svijetu - nije riječ o proizvoljnom sudu, jer je Nikola, ili Nikša kako ga zovu, oplovio gotovo cijeli svijet na prekooceanskom kruzeru. Uz životni moto „Rad i uspjeh“, Nikola živi i radi kao uspješan vinogradar i vlasnik jedne od starijih konoba na otoku. Odlučan i snalažljiv, voli zabavu, društvo i dobro vino, a velika mu je želja konačno se zaljubiti.

Zoran Mustapić (36) je izrazito vrijedan i skroman zemljoradnik koji dolazi iz Vlake kraj Opuzena. Posjeduje preko tisuću stabala mandarina i polje lubenica, a radi i kao lađar na Neretvi. Cijeni ljudsku dobrotu, iskrenost, kulturu i pristojnost, pa shodno tome i živi po pravilu „Pomogni svakome i čini dobro“. Veliku ljubav gaji prema prirodi i okolišu, a neostvarene želje su mu ljubav i obitelj.

Zlatko Machaček (41) je inženjer poljoprivrede koji živi u Bjeliševcu u Požeško-slavonskoj županiji. Zaposlen je u poljoprivrednoj apoteci, a uz to je i strastveni uzgajivač peradi koji na obiteljskom imanju ima preko 500 gusaka. Veliki je ljubitelj životinja i prirode, naročito cvijeća, koje njegovo imanje čini romantičnim i idiličnim. Zasad mu nedostaje jedino žena.

Milan Vlajković (46) stiže iz Donjeg Čaglića pokraj Lipika, za čiju specijalnu bolnicu i radi kao dostavljač. Izuzetno dobroćudna i prijazna osoba, Milan se bavi stočarstvom, te sve svoje poslove i obaveze shvaća iznimno ozbiljno. Nakon radnog dana voli se opustiti uz društvo i razgovor, a neostvarena mu je želja upoznati ženu s kojom će dijeliti dobro i zlo.

Mirko Božić (38) je komunikativan, društven i duhovit vinogradar koji dolazi iz Jastrebarskog, ali većinu vremena provodi u vikendici u kojoj uživa u prirodi i obroncima Plešivičkoga gorja. Kada nema posla, tamo je uvijek veselo i živo, kako zbog društva, tako i zbog njegova vjerna pratioca, psa Binga. Neostvareni Mirkov san je pronaći ljubav i osnovati obitelj.

Josip Kustić (36) i Nikola Kustić (30) braća su koja dolaze iz zaseoka Kustići, na otoku Pagu. Vrlo komunikativni, zabavni i simpatični mladići bave se uzgojem ovaca, proizvode slavni paški sir i vino, a sve te delicije nude u svojoj konobi u Kolanu. Poslove su podijelili bratski, pa su razmirice svedene na minimum. Osim u poslu, braća se slažu i u hobiju - Josip piše pjesme, koje Nikola uglazbljuje. Složna braća imaju i zajednički moto - "sam svoj majstor" - kao i neostvarenu želju - osnivanje obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara