Ljubav na prvi pogled u Izraelu dobiva drugu priliku

BILA je to ljubav na prvi pogled, a onda je u tren oka ona nestala u zemlji maloj poput Izraela, drugu priliku možete dobiti ako se priključite na internet.

Dvojica Izraelaca pokrenula su na webu uslugu koja bi trebala pomoći Izraelcima da uspostave kontakt s osobom koju su sreli samo jednom ali koju zbog sudbine ili straha nisu više nikad vidjeli.

Izrael je mala zemlja s malim brojem stanovnika, pa su izgledi za drugi susret dobri. Više od polovice stanovništva živi na području uz Sredozemno more, a osim toga većina Izraelaca u dobi od 18 do 30 godina redovito se koristi internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Erez Elbaz i Daniel Shemer pokrenuli su Drugu priliku u ožujku ove godine, a ona nije zamišljena za pronalaženje idealnog partnera iz snova, nego za ponovni susret s već viđenim izabranikom ili izabranicom vašeg srca.

Elbaz kaže da Druga prilika ima 10.000 redovnih pretplatnika, a nekoliko stotina surfera stranicu posjećuje svakoga dana.

Stranicu posjećuju i djevojke i mladići, a Shemer objašnjava da je jedan od razloga pokretanja Druge prilike bila sramežljivost.

"Imamo velik broj prijatelja koji su vrlo dragi ali previše sramežljivi da bi djevojku pozvali u kino. Kod njih postoji strah da će biti odbijeni. Ljudi govore da nikad ne dobiju drugu priliku da isprave pogrešku, ali mi se s time ne slažemo - sada postoji Druga prilika za sve", rekao je Shemer.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara