Ljubičasta jesen

Ljubičasta jesen

OVE JE godine modna jesen rezervirana za tamne, sive i crne tonove, koje su kao stvorene za "podlogu“ živopisnijim bojama. Sve nijanse ljubičaste, od boje vina i višnje, do nježnijih i svjetlijih tonova odlično će povezati sivu i crnu, a istovremeno vama vratiti nešto proljetne boje u obraze.

Živahnoj ljubičastoj kao da je sudbina da bude treća po redu "in" boja narednih mjeseci, kada će snaga cijelog niza njenih nijansi u potpunosti doći do izražaja. Da biste to postigli, nikako se nemojte od glave do pete odjenuti u ljubičasto - poanta je u tome da detalji, poput tamnoljubičaste dolčevite, svjetloljubičaste torbe ili nakita iste boje dolaze do izražaja uz tamniju odjeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za večernju kombinaciju eventualno možete zaigrati na kartu glamura: odjenite satensku haljinu tamnije ljubičaste boje i ogrnite se bogatim crnim šalom, sve uz crne cipele na visoku petu. Kao boja koja već treću sezonu za redom ne izlazi iz mode, s ljubičastom na neki način igrate na sigurno, jer ne čini se da će uskoro sići s modnih pista. U prilog tome govori i činjenica da je ljubičasta bila hit boja i u periodu disco ere koja je već neko vrijeme ponovno aktualna.

M.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara