Ljubo Pavasović Visković i Lana Jurčević - prijateljstvo ili nešto više?

Ljubo Pavasović Visković i Lana  Jurčević - prijateljstvo ili nešto više?

Tekst: H.A.,N.M.
Foto: Index, Cropix

LANIN privatni život i kad nije sama, a posebice kad je, zanima hrvatsku javnost. Prije otprilike mjesec dana u redakciju Indexa pristigle su fotografije nje i RTL-ovog voditelja Filipa Brkića s kojim je u Grazu kupovala namještaj za svoj novi stan pa su odmah krenule glasine o novoj vezi. No na kraju se ispostavilo da su samo prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je početak godine za sve estradnjake miran, tako je i Lana posljednjih mjesec dana u nekoliko navrata viđena kako izlazi s prijateljima, ali i s poznatim odvjetnikom Ljubom Pavasovićem Viskovićem u blizini Kaptol Centra. Iako nikada nisu bili sami, već uvijek u većim društvima, oni koji su ih vidjeli skupa zapitali su se ima li tu nečega više. Sjedili su jedno do drugoga, ali goste kluba, koji su se našli u garaži kada i pjevačica, zaintrigiralo je to što se odvezla u njegovu autu, ali bez njega. I natrag se nije vratila.Prema našim informacijama, Ljubo Pavasović Visković s ostatkom društva ostao se zabavljati do ranih jutarnjih sati, nakon čega je navodno, kući otišao taksijem.

Radi li se samo o prijateljstvu ili nečemu drugom, zasad nismo uspjeli saznati. Doznajemo kako imaju zajedničke prijatelje te da se često druže svi zajedno vani, ali i u intimnijim okruženjima. Komentar na cijelu priču od pjevačice nismo uspjeli dobiti, a njen menadžer nam je samo kratko rekao da nema ništa za reći. Ljubo Pavasović Visković izjavio je da mu ne pada na pamet pričati o nečemu što nema veze s poslom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara