Ljubomora za 50 funti na sat

Ljubomora za 50 funti na sat

DOSJETLJIVA seksi Engleskinja Rachel  Bailey otvorila je agenciju Superflirt koja omogućava muškarcima da svoje djevojke ili žene učine ljubomornima.

U svom reklamnom oglasu ljepotica nudi muškarcima čija je veza u krizi da u pomoć pozovu "boginju s zelenim očima" koja će vratiti plamen u njihove odnose i to za samo 50 funti na sat.

Rachel je objasnila novinarima da je ideja jednostavna a djeluje kao san. Ona se u atraktivnoj minici pojavljuje u restoranu gdje njen klijent večera s partnericom i sa svog stola dobacuje mu značajne poglede koji ne mogu promaknuti njegovoj ženi ili djevojci, a zatim mu "diskretno" preko konobara pošalje svoj telefonski broj.

Pri njihovom dolasku zna se poslužiti i jednostavnim trikom pa pred muškarca ispusti kutiju cigareta, podigne ju i "slučajno" se ubaci između klijenta i njegove partnerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ne bi došlo do neugodnih scena svoje očito zavođenje izvodi samo na početku večeri kada "žrtva" još nije popila ni malo alkohola i mogla bi napasti suparnice.

Rachel je došla na ovu ideju kada su se druge djevojke nabacivale njenom dečku i ona je tek tada poćela osjećati sve veću posesivnost i zadržati muškarca koji se toliko sviđe i drugim ženama.

Posao njene agencije cvate pa uskoro namjerava još nekoliko atraktivnih djevojaka uključiti u izrežirano zavođenje muškaraca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara