Ljubomorna Lindsay Lohan opsjeda bivšu djevojku Samanthu Ronson

Tekst: A.M.
Foto: JLP

AMERIČKA glumica Lindsay Lohan većinu slobodnog vremena provodi na društvenom servisu Twitter. Ogorčena zbog toga što nije bila pozvana na dodjelu nagrada Emmy, dok je njezina bivša djevojka Samantha Ronson radila kao DJ-ica na afterpartyju, Lindsay je u nedjelju oko ponoći počela pisati "twittove", odnosno komentare na svoj profil. "Drago mi je da je Samantha Ronson pronašla 90210 radije nego bila vjerna", prvi je komentar kojeg je napisala Lindsay.

I dok mnogi ne znaju što bi trebalo značiti "90210", neki mediji nagađaju da je Samantha pronašla novu ljubav među glumačkom postavom nove verzije Beverly Hillsa 90210 što je naljutilo Lindsay. Sljedeći Twitt odnosio se također na njezinu bivšu djevojku. "Drago mi je da se Samantha Ronson zabavlja na partyju radije nego da bude iskrena", napisala je već očito isfrustrirana Lindsay.

Na frustrirane komentare Lindsay Lohan, Samantha gotovo nikad ne odgovara

Na frustrirane komentare Lindsay Lohan, Samantha gotovo nikad ne odgovara dok često komentira twittove Lohaninih suparnica poput Nicole Richie. Kako tvrde neki bliski izvori glumice, ona je očajna i na sve načine pokušava vratiti bivšu djevojkom, ali to joj ne polazi za rukom. Crvenokosa Amerikanka koja je nedavno obojala kosu u plavo - također zbog Samanthe, nakon prekida s DJ-icom pokušala je uvjeriti javnost da nije lezbijka, ali ni to joj, naravno, nije uspjelo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara