Ljudi, imamo Preživača!

POTAKNUTI nevjerojatnim uspjehom stanovitog reality showa kojeg ovih dana možete pratiti na stanovitoj televiziji, kao i na stanovitom portalu (ali samo ako koristite stanovitu vrstu Internet veze), te u stanovitim dnevnim novinama, odlučili smo biti neskromni i pokušati napraviti nešto barem donekle toliko zabavno i popularno.

Najnoviji Indexov projekt zove se Preživač, a radi se o crtanom filmu čija se radnja odvija na izmišljenom hrvatskom otoku Ostrviću. Protagonisti i koncept Preživača bi one s naročito izraženim perceptivnim mogućnostima mogli podsjetiti na protagoniste stanovitog reality showa, ali tu prestaje svaka sličnost, koja je ionako posve slučajna.

Danas imate priliku pogledati prvu sedmominutnu epizodu Preživača, a one maloljetne, kao i one osjetljive na vulgarnosti, krv i raznorazne gadarije ćemo unaprijed upozoriti da se ni ne trude, jer im se takva vrsta humora, inspirirana  Monty Pythonom i Southparkom, vjerojatno neće svidjeti.

Na Indexovoj temi Preživač osim prve epizode možete pogledati screenshotove, downloadati wallpapere, "live streaming" s Ostrvića, te naravno bez cenzure komentirati prvu epizodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog objektivnih razloga, danas možete pogledati samo visokokvalitetnu verziju prve epizode (za one s bržom vezom), dok će verzije za korisnike sa sporijom vezom biti dostupne u petak prijepodne.

Nadamo se da će vam Preživač biti barem toliko zabavan koliko je bio nama dok smo ga radili, a sljedeću epizodu možete očekivati za otprilike tjedan dana.

>> Tema: Preživač

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara