Ljudi, ovo je dobro!

IAKO ste ovo vjerojatno već vidjeli, nama je bilo toliko smiješno da smo to morali još jednom s vama podijeliti. A ako ste slučajno među onima koji o tome nemaju pojma, obavezno pogledajte.

Zamislite simpatičnog debeljucu koji izgleda kao da nikada ne izlazi iz kuće, a sanja o tome da bude zvijezda i da ga žene vole, kako u zanosu i privatnosti svoje sobe uvježbava koreografiju i dobit ćete nešto najsmješnije što ste ikada vidjeli. A dečko se niti ne ustaje sa stolice.

Naime, radi se o 19-godišnjem Garyju Brolsmaiu iz New Jerseya koji je u samo nekoliko tjedana postao najveća senzacija na Internetu sa svojim amaterskim uratkom koji ga prikazuje kako sjedi pred svojim kompjuterom, te pjeva i pleše na hit rumunjske pop grupe O-Zone "Dragostea Din Tei“. Svoj mali preformance je nazvao "Numa Numa Dance“.

Stranica na kojoj se filmić nalazi imala je već više od milijun hitova, a glavna zvijezda je dospjela na CNN i VH-1 gdje je ušao na "Best Week Ever“ listu. Kako sam kaže, jako je iznenađen što se oko toga digla tolika frka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se sve to zaista ne može dočarati riječima predlažemo vam da se uvjerite sami.

A za sve one koji su mislili da se njihovo pjevanje pod tušem ili iza zatvorenih vrata ne isplati i da ih takvi "kućni uratci“ nikad neće pretvoriti u prave zvijezde, neka ne posustaju.

Sigurno je i debeljuškasti Gary mislio isto, a sad ga već oponašaju. Vjerujte, ni kopije nisu za baciti, pa pogledajte.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara