Ljupka Gojić nakon pokretanja vlastite modne marke najavila povratak na pistu

Tekst: N.Š.
Foto: Dado Gojić

LIJEPA manekenka Ljupka Gojić nije nakon udaje za nogometaša Mihaela Mikića i nakon rođenja djeteta zanemarila karijeru, poput mnogih svojih kolegica, već je otvorila svoj modni biznis te najavila povratak u manekenske vode. Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki tvrtku Lupi moda otvorila je još u trudnoći, a iako joj kći sada ima oko pet mjeseci, Ljupka pronalazi vremena za boravak u svom butiku, odnosno showroomu.

 "To možda izgleda malo kičasto, ali zajedno se sve uklopi"

Supruga Mihaela Mikića sama dizajnira odjeću koju prodaje, a uvelike joj u tome pomaže majka.  Zanimljivi odjevni komadi koje manekenka dizajnira i prodaje dio su modnog brenda nazvanog "Jolie Petite", u prijevodu mala Ljupka. Majice i ostala odjeća kojima je zajedničko to što imaju lik male djevojčice na sebi, postali su pravi hit među zagrebačkim trendsettericama. Ideju je Ljupka dobila od majke koja je uvijek prepravljala njene majice. "Voljela se igrati tim kreacijama", objašnjava Ljupka. "To možda izgleda malo kičasto, ali zajedno se sve uklopi. I, naravno, mornarski je motiv prisutan. Mi to radimo već jako dugo", izjavila je lijepa manekenka u In Magazinu.

Postoje i kopije

"Jolie Petite" prvi je hrvatski brend koji ima i svoje kopije. "To mi je fora čak, jer što bi Louis Vuitton i Balenciaga trebali, prestati raditi koliko ih kopiraju?", kaže mlada dizajnerica. S obzirom na to da je nedavno rodila, u butiku sada nudi i dječju "Joli Petit" kolekciju.

Komplikacije pri kraju trudnoće

Ljupka je najavila da će u kolovozu s kćerkom otići u Japan, posjetiti supruga Mihaela Mikića koji tamo igra i živi. "Danas postoji internet i Skype pa se izdrži nekako ta razdvojenost", tvrdi ona. Iako manekenka ima pune ruke posla s vlastitim modnim biznisom i odgojem djeteta, a suprug joj je na drugom kraju svijeta, ona kaže da uživa u majčinstvu. "Malo mi se pri kraju trudnoće zakompliciralo i morala sam na hitan carski i to mi je olakšalo situaciju za dalje, jer toliko sam se tad prepala da mi dalje ništa nije bilo teško", kaže Ljupka.

"Po prvi put sada više ne osjećam strah od povratka na pistu"

Obiteljski život nije nimalo umanjio ambicije naše najuspješnije manekenke, jer ona najavljuje skori povratak na modne piste. "U manekenstvu je izgled jako bitan. Bilo me strah kako će to izgledati nakon porođaja s obzirom na to da se puno papalo. Ali po prvi put sada više ne osjećam strah", kaže Ljupka i dodaje da je sada sigurnija jer se bavi poslom koji je veseli i posao joj ide više nego dobro. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara