Lothar Matthaeus zavodi srpske petnaestogodišnjakinje

BIVŠI kapetan njemačke nogometne reprezentacije, a sada trener srpskog Partizana dospio je na naslovnicu tamošnjeg tabloida
Svet, i to u članku s naslovom "SKANDALOZNO! Mateus bio sa devojčicama koje imaju 15 godina!".

Zaista ne znamo radi li se o još jednom izmišljotini Sveta poput one da će Madonna glumiti Cecu jer je fascinirana njezinom glazbom (ha ha), ali ovaj put Svet donosi nešto čvršće dokaze za svoje tvrdnje.

Naime, u jednom novosadskom klubu Svetov je fotograf snimio Matthaeusa i "mladu, atraktivnu plavušu", za koju se kasnije ispostavilo da se zove Lidija Popović, ima samo 15 godina i ide u prvi (!) razred novosadske gimnazije "Laza Kostić". No, Lidije u školi baš nije naročito uspješna, naime rijetko kad pohađa nastavu, a na polugodištu je, tvrdi Svet, imala čak deset jedinica.

Kako piše Svet, "priča se" kako su samo učenici i profesori te gimnazije kupili stotinjak primjeraka Sveta u kojem je objavljena sporna fotografija.

Lidija je navodno samoinicijativno prišla Lotharu u kafiću "Verige" nakon čega su zajedno proveli večer.

Svet se, pomalo puritanski, pita što 15-godišnja djevojčica radi po kafićima u «doba kada bi trebalo da je u dubokom snu sa plišanim mecom», te, malo razumnije, je li Matthaeus uopće imao pojma da je zavođenje osoba mlađih od 16 godina krivično djelo.

Da stvar bude još zanimljivija, Lidijin otac Đuro, inače novosadski poduzetnik i predstavnik Ujedinjene penzionerske stranke u Skupštini Srbije, je po objavljivanju sporne fotografije telefonski nazvao redakciju Sveta te zaprijetio novinarima i urednicima tog tabloida zbog pisanja "laži" o njegovoj kćeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara