Luciano Pavarotti rastao se s managerom nakon više od 30 godina

IAKO obojica tvrde da je došlo do "sporazumnog raskida" čini se da su Herberu Breslinu dojadili hirovi slavnog tenora koji u posljednje vrijeme otkazuje nastupe u posljednji čas.

Manager je izjavio novinarima da je "bilo dosta" i da njih dvojica više neće raditi zajedno.

Breslin je uzeo u svoje ruke Pavarottijevu karijeru 1967. godine i omogućio mu da klasičnu muziku približi brojnim gledateljima koncertima na velikim stadionima i pred televizijskim kamerama.

Pavarotti sve manje nastupa na kazališnim daskama pa je posljednji nastup imao u operi "Tosca" u siječnju prošle godine.

Najavio je odlazak u mirovinu 2005. godine kada će proslaviti sedamdeseti rođendan.

Ove nedjelje trebao je nastupiti u New Yorku s Placidom Domingom i Joseom Carrerasom u još jednom koncertu "Tri tenora" ali je otkazao nastup jer njegova dugogodišnja pratilja 32-godišnja Nicoletta Mantovani treba ovih dana roditi blizance.

On već ima troje djece iz prvog braka.

U Velikoj jabuci baš nemaju sreće s njegovim nastupima jer je već jednom u posljednji čas otkazao najavljeni koncert "zbog prehlade" a tabloidi su otkrili da je u to vrijeme u svojoj hotelskoj sobi mirno kuhao špagete.

Pavarotti je poznat po svojim humanitarnim koncertima na kojima okuplja brojna slavna imena iz klasične i pop glazbe.

Počeo je 1995. godine koncertom za Mostar,a prošle godine u Modeni uz njega su za izbjeglice iz Angole milijun eura prikupili Sting, James Brown, Lou Reed i drugi, a na pozornici se pojavio i dizajner Armani,te glumački par Catherina Zeta Jones i Michael Douglas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara