Luđak koji je uhodio Umu Thurman dobio tri mjeseca zatvora

MILJENICA Quentina Tarantina, glumica Uma Thurman konačno može odahnuti - 37-godišnjak koji ju je danonoćno uhodio osuđen je za uznemiravanje. Visoki sud na Manhattanu Jacka Jordana, koji je poznat i po brojnim psihijatrijskim anamnezama, osudio je na tri mjeseca zatvora i godinu dana uvjetne kazne ukoliko se u budućnosti bude približavao predmetu svoje žudnje.

Psihopat Jordan Umu je počeo uhoditi 2005. godine, kad je od njega dobila poruku tijekom snimanja filma u blizini svojeg njujorškog doma. U poruci je pisalo kako bi "njegove ruke trebale neprekidno biti na Uminom tijelu", ispričala je poroti uznemirena glumica. Dodala je kako je to za nju bilo izuzetno uznemiravajuće iskustvo zbog kojeg se osjećala nemoćno i bespomoćno u vlastitoj koži: "Bila sam uplašena, cijela situacija je bila krajnje bizarna, poput noćne more!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uma je sudu otkrila kako je, kad je saznala da je Jordan uhodi, nazvala svoju obitelj da ih upozori na njega, te je tom prilikom otkrila kako je Jordan već kontaktirao njezine roditelje i njima prijetio.

Jordan, koji trenutno živi sa svojim roditeljima u Marylandu, na sudu je tvrdio kako nije kriv, ali porota je ipak presudila u Uminu korist. Brojni svjedoci i fizički dokazi pokazali su kako je Uma u pravu i kako je doista riječ o psihički bolesnom Jordanu, te sudu nije preostalo ništa drugu nego da zaluđenog Jordana pošalje da "ohladi glavu" iza rešetaka.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara