Luka iz ŽNV-a za Index otkrio što se događa između njega i Nine

Luka iz ŽNV-a za Index otkrio što se događa između njega i Nine
Foto: Press/Instagram

IAKO nije odnio pobjedu u finalu, Luka Smoljo pokupio je sve simpatije gledatelja treće sezone Života na vagi. Ovaj simpatični Zagrepčanin svojom je pozitivnošću i neodoljivim osmijehom dobio i titulu mistera simpatičnosti ŽNV-a, koju mu je kasnije nadjenula voditeljica Marijana Batinić, a mi smo ga nazvali i saznali kako izgleda njegov život nakon izlaska iz showa

"Pa nakon izlaska počeo sam se vraćati u normalan život, držim se onoga što sam naučio u kući, promijenio sam prehranu i redovito treniram. Više nemam što postići u stadiju mršavljenja pa sad samo radim na tjelesnom obliku i formi. Količinski jedem isto kao i prije, ali u kraćim intervalima, pet do šest puta dnevno i, naravno, zdravije namirnice", rekao je za Index Luka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Žuljević - LeeZona (@lee_zona) on

U jednoj od emisija priznao je da bi mu kuhanje moglo predstavljati najveći problem kad izađe iz kuće, no kaže da su mu u tome priskočili članovi obitelji. "Mislio sam da će mi kuhanje biti najteže, zasad mi mama i baka pomažu u tome, ali ušao sam u štos, mogu i sam neke stvari napraviti. Mislim, ne mogu još uvijek sam napraviti ručak, ali doći će i do toga", kaže simpatični Luka.

Na pitanje s kim je od kandidata ostao dobar i nakon showa, kaže da je u dobrim odnosima sa svima, no da se najviše čuje s kandidatima iz Zagreba. 

"Sa svima sam ostao u dobrim odnosima, najviše se čujem s onima koji žive bliže, u Zagrebu. Čujem se redovito s Alenom, Markom, Petrom, Ninom... S ovim drugima se čujem preko društvenih mreža", kaže Luka.

S obzirom na brojne komentare gledatelja o tome kako bi "on i Nina bili dobar par", upitali smo Luku kakav je njegov odnos s Ninom te jesu li ga zatekli toliki komentari o njima kao paru. "Vidio sam to, ali iskreno i mislio sam da bi moglo tako biti kad izađem, pogotovo zato što smo skupa trenirali u paru. Ali nema ništa između nas, mi smo samo prijatelji", priznaje Luka, tako da cure - možete odahnuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_) on

Luka je u showu doživio jednu od najvećih transformacija. U Život na vagi ušao je sa 149,8 kilograma, a izašao s 85,8. U međuvremenu je pustio i bradu, a u zadnjim emisijama showa je priznao da je sad sasvim zadovoljan sa svojim izgledom te da ne bi više skidao kilograme.

S tim se očito slažu i mnogobrojne obožavateljice koje su društvene mreže doslovno preplavile komplimentima na račun ovog zgodnog 27-godišnjaka.  "Macan i pol, najzgodniji kandidat ove sezone!", "Prekrasan!! Pravi bombončić!", komentirale su na službenoj Facebook stranici showa. I ne samo tamo.

Luka priznaje da je na društvenim mrežama dobio mnogo zahtjeva za prijateljstvo i poruka. "Ludnica je, da, imam puno zahtjeva i od žena i od muškaraca. Trebam sad malo uzeti vremena da to sve prođem i odgovorim...", sramežljivo odgovara na pitanje opsjedaju li ga obožavateljice nakon izlaska iz kuće.

I dok su skoro svi kandidati vrlo aktivni na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje su mnogi od njih prikupili tisuće novih pratitelja, Luka je tek danas na Instagramu objavio svoju prvu fotografiju. Pitali smo ga zašto je tako sramežljiv na toj društvenoj mreži.

"Nisam ja ni prije baš bio aktivan na društvenim mrežama, Instagram sam aktivirao tek kad sam izašao", kaže.

I iako ga djevojke sad opsjedaju sa svih strana, Luka je po tom pitanju i dalje iznimno skroman. Na pitanje kakve djevojke mu se sviđaju, kaže da mu je samo bitno da su slične njemu - pozitivne i dobre.

"Nije mi bitno kakvu boju kose imaju i to, bitno je samo da su kao ja, pozitivne, dobre... Da nisu komplicirane", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara