Luka Jović i najatraktivnija Srpkinja nisu više zajedno: "Nemam djevojku"

Luka Jović i najatraktivnija Srpkinja nisu više zajedno: "Nemam djevojku"
Foto: Instagram

LUKA JOVIĆ i Sofija Milošević definitivno više nisu u vezi, pišu srpski mediji.

Nogometaš Real Madrida i po mnogima najatraktivnija srpska manekenka nedavno su punili medijske stupce zbog trača da su u vezi, a Sofiju su "optužili" da je kriva za raspad Lukinog braka s bivšom djevojkom Anđelom Manitašević s kojom ima sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Obje su djevojke to demantirale, nakon čega je krenula priča da su Luka i Sofija prekinuli. "Upravo sjedimo zajedno, čitamo sve te naslove i smijemo se", izjavila je manekenka koja je bila u vezi i s nogometašem Ademom Ljajićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Luka Jović sad je na Prvoj televiziji pokazao vilu u kojoj u Madridu živi s prijateljima te otkrio da "nema djevojku", prenosi Mondo. "Snalazim se po kući, sam sam već duže vremena. Djevojku nemam, tu su mi obitelj i prijatelji u Španjolskoj", rekao je Luka i dodao da mu je sestra donedavno bila tu, kao i roditelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

"Sestra je bila tu do prošlog tjedna, a mama i tata su došli kad sam i ja došao, nemaju toliko vremena da budu ovdje, oni rade, sestra studira... Bila je tu i bivša djevojka Anđela s kojom imam korektan odnos zbog sina Davida", rekao je Luka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara