Luka Modrić proslavio obljetnicu s Vanjom i objavio romantičnu zajedničku fotku

Luka Modrić proslavio obljetnicu s Vanjom i objavio romantičnu zajedničku fotku
Screenshot: Instagram

IAKO se Vanja Modrić, za razliku od mnogih žena nogometaša, ne voli previše isticati, Lukine fanove razveseli svaka prilika u kojoj mogu vidjeti njegovu lijepu suprugu. 

Ovaj put je sam Luka objavio njihovu zajedničku fotografiju na Insta Storyju i uz nju samo dopisao broj 15 i stavio emotikone srca i ruku sklopljenih u molitvi. 

Vanja i Luka zajedno su već punih 15 godina, a na nedavnoj promociji njegove knjige "Moja igra" Modrić je svima dao do znanja koliko mu je značila Vanjina podrška.

"Vanja mi je bila najveća podrška od početka moje karijere, pogotovo u najtežim trenucima", rekao je tom prilikom. 

Njih dvoje su se upoznali u jednom kafiću u vrijeme kad je Vanja radila u Mamićevoj sportskoj agenciji, a ubrzo je između njih planula ljubav. Luka je tad imao 19, a Vanja 24 godine. 

Vjenčali su se 2010. godine, a Vanja je tad već bila trudna s njihovim prvim djetetom. Godinu dana kasnije imali su i crkveno vjenčanje u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu. 

Izvori bliski paru medijima su otkrili da Vanja s Lukom proučava snimke njegovih utakmica i pomno analizira njegovu igru. Svojedobno je izjavila da suprugu savjetuje da više puca, dok je on skloniji asistencijama. Čak i kad savršeno odigra, ona nađe neku zamjerku, rekla je.

Vanja i Luka rijetko daju izjave za medije, no najbolji nogometaš svijeta supruzi redovito čestita rođendane i godišnjice putem društvenih mreža, pa je tako obilježio i ovu obljetnicu. 

Par zajedno ima troje djece: sina Ivana i kćeri Emu i Sofiju.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara