Luka Nižetić postao Aladin na svom kazališnom debiju

Tekst: A.A.
Foto: Mišo Lišanin/Cropix

LUKA NIŽETIĆ debitirao je na kazališnoj pozornici sinoć u Velikoj Gorici. U Sceni Gorica premijerno je održana predstava "Aladin i čarobna svjetiljka" u kojoj je Luka odigrao glavnu ulogu. Luka kao Aladin oduševio je publiku, a hvalili su ga i puno iskusniji kolege. I sam je prije premijere naglašavao kako se u glumačke vode upustio svjestan toga da ništa o tome ne zna, no uz pomoć kazališne ekipe odlično se snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznatu priču iz "Tisuću i jedne noći" za Scenu Gorica prepjevao je pjesnik Enes Kišević, dok su redateljsku palicu preuzeli Senka Bulić i Matko Brljević. Osim Luke, u predstavi glume i pjevaju Ana Vilenica, Ana Karić, Špiro Guberina, Marinko Leš, Stipe Kostanić, Vladimir Atomic Smud, Elvis Hodžić, Davor Ćiković, Zlatko Čančar, Martina Drezga, Miroslav Mlinar, Domagoj Lučić i Dino Perenski.

Za nastup u kazalištu Luka se pripremao puna dva mjeseca, a sinoć su ga na premijeru došli podržati obitelj i prijatelji. U publici su bile Lukina sestra Petra Nižetić, djevojka Iva Šulentić i kolegica s estrade Lana Jurčević. U "Aladinu" su, između ostalih, uživali i Saša Šekoranja te fotografkinja Mare Milin.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara