Luka Nižetić širio ljubav po cijelom Zagrebu

Luka Nižetić širio ljubav po cijelom Zagrebu

JUTROS u T-mobile centru s početkom u 10:30 sati održala se promocija novog albuma Luke Nižetića "Na tren i zauvijek" koji je izašao u prodaju 1. listopada. Ovo je dosad jedan od najzanimljivijih načina promocije. U T-mobile centru skupilo se oko 50 fanova, od toga čak sedam Lukinih obožavatelja iz susjedne Slovenije.

Dolazili iz Slovenije samo zbog Luka

Luka je fanovima predstavio album, odgovarao na pitanja te se fotografirao s njima. Nakon toga je uslijedio drugi dio promocije koji je bio ponovno sve, samo ne običan. Luka Nižetić, njegov bend Orkestar za krčmu i veselje te njegovih deset najvjernijih fanova, koje je Luka izabrao iz mnoštva, oko 11 su se ukrcali u autobus na katu i s njime obišli uži centar Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je bila odlična. Iako je bilo malo hladno, Luka se odlično zabavio i jako mi je drago što je imao mogućnost družiti se s publikom", rekla nam je njegova menadžerica Ema Gušavac. Sviralo se, pjevalo i sve je to sličilo na putujući cirkus, ali tako je to zamišljao Luka jer kaže kako je on "uvijek kao putujući cirkus". "Proširili smo ljubav kroz cijeli Zagreb. Gdje god smo se zaustavili, ljudi bi zapjevali, izmamili smo im barem osmijeh na lice", rekao nam je Luka, čiji album dva tjedna nakon izlaska bilježi odličnu prodaju.

A.M.
Foto: B.Č.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara