Luka Nižetić u King Crossu kupcima pjevao najnoviji hit "Zapleši sa mnom"

SVI POSJETITELJI posjetitelji zagrebačkog King Crossa u subotu su, 16. svibnja, mogli uživati u plesnom druženju s Lukom Nižetićem koje je za građane priredio dm-drogerie markt kao dio sportsko edukativnog projekta „Zapleši sa mnom“. Luka je u dm-ovoj prodavaonici otpjevao svoju najnoviju hit pjesmu i uz nju okupljenima pokazao plesne korake jedinstvene koreografije koja polako osvaja Hrvatsku.

“Zapleši sa mnom“ nova je hit pjesma mlade pjevačke zvijezde Luke Nižetića. Nalazi se na DVD-u s trominutnim spotom jedinstvene plesne koreografije, koju je u sklopu istoimenog projekta „Zapleši sa mnom“ dm osmislio i realizirao u suradnji s Hrvatskim športskim plesnim savezom (HŠPS), a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Plesnu koreografiju osmislili su vrhunski koreografi i sportaši Nicolas Quesnoit i Ksenija Pluščec Quesnoit i to kao jedinstvenu plesnu tjelovježbu.

Suradnja s HŠPS-om ne staje samo na osmišljavanju plesne koreografije kao učinkovite tjelovježbe. Novac od DVD-a „Zapleši sa mnom“, prodanih za vrijeme trajanja projekta, dm će donirati HŠPS-u za osnivanje Visoke škole za ples. dm-ov sportsko-edukativni projekt želi podsjetiti ljude svih dobi o važnosti bavljenja svakodnevnom tjelesnom aktivnošću. Ples je kao rekreacija efektan kao i bilo koji drugi sport i učinkovit za razgibavanje cijelog tijela i mišića. Istodobno je i zabavan, a svakodnevno rekreativno bavljenje plesom pridonosi brizi i čuvanju našeg zdravlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara