Luka Nižetić uskočio u Aladinov kostim pa zavodio Anu Vilenicu

IDUĆEG tjedna, 21. lipnja s početkom u 20 sati, održat će se premijera predstave "Aladin i čarobna svjetiljka" u kojoj je glavna uloga pripala pjevaču Luki Nižetiću. Već puna dva mjeseca uz renomirana imena iz glumačkog svijeta splitski glazbenik priprema se za svoju prvu kazališnu ulogu, a prema njegovim dojmovima vjerojatno ne i posljednju.

> Luka Nižetić kao Aladin na daskama koje život znače: Audiciju sam prošao kod ozbiljnih ljudi, a ne laika

Upućeni u svakodnevne probe kažu kako je uloga Aladina "kao stvorena za Luku", koji kao i ostali dio ansambla, uz glumu u predstavi pleše i pjeva što će još više pridonijeti atraktivnosti programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Scenu Gorica pjesnik Enes Kišević prepjevao je "Aladina" te stvorio hrvatskoj književnosti iznimno poetsko djelo o dječaku koji upoznavši moć  čarobne svjetiljke otkriva život u svim njegovim aspektima.

Uz Luku Nižetića glume, plešu i pjevaju Ana Vilenica, Ana Karić, Špiro Guberina, Marinko Leš, Stipe Kostanić, Vladimir Atomic Smud, Elvis Hodžić, Davor Ćiković, Zlatko Čančar, Martina Drezga, Miroslav Mlinar, Domagoj Lučić i Dino Perenski.

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo dva puta po dvije ulaznice za predstavu. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Luka Nižetić - Aladin" na index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara