Luka Nižetić voli kiltove

Tekst: V.V.
Foto: Goran Perešin/Index

LUKA NIŽETIĆ, različito od onoga što smo navikli gledati kod njegovih pop kolega, s modom komunicira vrlo individualno. Stoga ni ne čudi da je sinoć bio među prvima koji su došli pogledati nove kolekcije iz pera hrvatskih dizajnera, i ne čudi da se za najveću modnu manifestaciju u Hrvata Luka stvarno sredio!

A što se ono (ne) nosi ispod?

Pažnju curica plijenio je u kiltu ljubičasto tirkiznih tonova i finim, istrošenim radničkim cipelama, ali je propustio noge (i sve ono o čemu se van škotskih zajednica nagađa kroz stoljeća) ostaviti golima, zaboravljajući da muškarci u najlonkama dobro izgledaju jedino na filmskoj/kazališnoj sceni. A i večer je bila iznimno topla, tako da opravdanja za najlonke - nema.

Ipak, Luka je toliko sladak da kod njega zapravo sve prolazi pa ćemo mu oprostiti te nesretne čarape, upisujući to pod mladenački gaf. I ovim putem ga pozivamo: Luka, otkrij malo više te noge, super su!

Brz oporavak nakon operacije glasnica

A Luka je nedavno ima većih problema od onih modnih - operirao je glasnice i bio osuđen na tekuću hranu, ali se, unatoč zabrani pjevanja i žvakanja, nakon operacije osjećao odlično. "Počeo sam jučer pričati, naravno još nekoliko dana moram biti tih i ne smijem se umarati previše. Napokon je završio taj period potpune šutnje", ispričao nam je tada, najavljujući da na satove pjevanja kreće već kroz nekoliko dana.

Luku pratite na Indexu i Facebooku

Rečeno - učinjeno. Luka nam je opet poput pravog slavuja, a što radi, čime se bavi i gdje pjeva s novim glasnicama možete pratiti na Indexu, gdje je Luka službeni bloger. A od sada ga možete pratiti i na popularnoj društvenoj mreži zvanoj Facebook, gdje je menadžment pjevača otvorio prvi službeni fan klub mladog splitskog glazbenika, putem kojeg svi fanovi od sada mogu biti redovito upućeni u nove vijesti vezane za svojeg idola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara