Luka Rok za Index otkrio što je doznao kad je išao doktoru: "Imao sam razloga sumnjati u Anezi"

Luka Rok za Index otkrio što je doznao kad je išao doktoru: "Imao sam razloga sumnjati u Anezi"

Foto: RTL

NAKON 41 dana provedenog u Big Brother kući, Luka Rok Medunović zatražio je od Big Brothera izlazak iz kuće. Kako se svakom stanaru daju 24 sata da još razmisli o toj odluci, mladom Zagrepčaninu nije se dalo čekati pa je počeo vrijeđati produkciju po izlasku iz ispovjedaonice, zbog čega je na kraju istog trena izbačen.

Popričali smo s njim nekoliko sati nakon izlaska iz kuće te nam je odgovorio na pitanja koja sve zanimaju, od toga što je doznao o sebi tijekom famoznog odlaska liječniku do toga hoće li ostati u vezi s Anezi.

Zbog čega si odlučio protiviti se pravilima Big Brothera i odbijao izvršavati zadatke?

Dosljedan sam sebi. Nisam odbijao izvršavati zadatke, odbijao sam biti glumac u showu i biti nešto što nisam ja. Striptiz, primjerice, nisam radio jer mi je energija tada bila jako niska. Ja sam prije svega duhovno biće i kada mi energija padne, ne da mi se raditi neke stvari.

Što si točno doznao prilikom izlaska iz Big Brother kuće i odlaska liječniku?

Došao sam u dodir s internetom. Nisam se nikom javljao, nisam čak ni čitao članke. Samo sam uguglao svoje ime, da vidim što će Google izbaciti. Pogotovo me zanimalo što se piše o odnosu s Anezi jer sam imao neke sumnje u njezinu iskrenost prema meni. U više navrata je spominjala da joj je karijera najvažnija pa sam imao razloga sumnjati.

Ima li nade da se tvoj odnos s Anezi nastavi nakon što ona izađe iz kuće? Kakvo je tvoje mišljenje o njoj sad kad si izašao?

Šanse su i velike i male. Sigurno ćemo ostati prijatelji za cijeli život jer smo se povezali na duhovnoj razini, a odnos ste vidjeli i sami. Nekad smo bili kao pas i mačka, a nekad jako bliski.

Tko ti je od preostalih stanara favorit za pobjedu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orky i Anezi.

Za koga misliš da je najmanje iskren u kući?

Bojan. To je i glavni razlog zbog kojeg ga ne simpatiziram. Ne mislim da je zloban, nego jednostavno nije iskren. I uvijek je čekao tuđu grešku iz prikrajka pa bi onda napao.

Jedan od onih o kojima su mišljenja najpodjeljenija je Antonio, ti ga bolje poznaješ, kako bi ga opisao?

Prvi tjedan sam ga nominirao jer sam komentirao da ništa ne kuži, praktički sam rekao da je neinteligentan. Zapravo sam kasnije shvatio da je jako pametan, samo se ne zna često dovoljno dobro izraziti. A ne zna se ni najbolje nositi s emocijama. U suštini je jako zabavan i vrlo emotivan. Zaljubio se u Luciju i to ne skriva.

Što je najbolje, a što najgore što ti dogodilo u ovih 41 dan?

Najbolje što mi se dogodilo je Anezi, a najgore su mi zapravo sve moje loše reakcije gdje sam to bio ja, ali ne ponosim se time. Svjestan sam svojih pogrešaka i ne bježim od toga. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara