Luksuzno krstarenje pretvorilo se u putovanje iz pakla: "Prestravljeni smo, jedva čekamo iskrcavanje"

Luksuzno krstarenje pretvorilo se u putovanje iz pakla: "Prestravljeni smo, jedva čekamo iskrcavanje"

Foto: Instagram

ONO ŠTO je trebalo biti ugodno desetodnevno krstarenje na luksuznom kruzeru za mnoge se putnike pretvorilo u krstarenje iz pakla nakon što je došlo do nekoliko masovnih tučnjava.

Kruzer imena "The Carnival Legend" trebao je putnicima priuštiti luksuzni odmor na Tihom oceanu, no umjesto toga čak je trideset putnika ozlijeđeno, a njih dvadeset i troje iskrcano zbog nasilnog ponašanja, piše Huffington Post.

Snimljena su čak dva fizička obračuna, a mnogi su putnici zatražili povrat novca od kompanije zbog upropaštenog putovanja.

"Tučnjave izbijaju već nekoliko dana za redom. Prestravljeni smo. Upozorili u nas da se čuvamo jer je na kruzeru opasna grupa ljudi. Bojimo se ići sami bilo kamo na ovom brodu. Jedva čekamo da se iskrcamo", rekla je za australski radio 3AW Kellie Peterson koja se na brod ukrcala s mužem i troje djece.

Michael Barsoum iz Melbournea je planirao romantično krstarenje na kojem je želio zaprositi svoju djevojku Mary, ali tučnjave su i to upropastile.

"Trenutak je upropašten. Morao sam prekinuti prosidbu kako bih pomogao ljudima. Žene i djeca su bili izudarani u tučnjavi. Ja sam dobio šakom u lice dok sam pokušavao zaštititi svoju zaručnicu", ispričao je on za Herald Sun.

Tvrtka Carnival Cruise Line ispričala se zbog cijele situacije i ponudila putnicima 25 posto popusta na buduća krstarenja kao kompenzaciju.

"Naše je osiguranje interveniralo u nekoliko navrata zbog neprimjerenog ponašanja nekih gostiju. Incidenti koji se mogu vidjeti na ovim snimkama nisu u skladu s vrijednostima naše kompanije", rekao je njihov glasnogovornik.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara