M. Jackson navodno platio 2 mil. USD da izbjegne optužbu za napastvovanje dječaka

POP ZVIJEZDA Michael Jackson navodno je platio 2 milijuna dolara kako bi izbjegao optužbu za napastvovanje djeteta, objavila je televizijska kuća NBC prenoseći izjavu bivšeg šerifa okruga Santa Bardara Jima Thomsona.

Thomson tvrdi da je Jackson 1990. godine taj iznos isplatio obitelji 12-godišnjeg sina jednog od zaposlenika na njegovom ranču Neverland u južnoj Kaliforniji.

U emisiji Dateline NBC Thomson je rekao kako je njegov ured za te optužbe saznao 1993. godine kada su istraživali navode drugog dječaka, kojem je Jackson navodno platio 15 do 20 milijuna dolara kako bi izbjegao optužbe za koje je smatrao da bi mu mogle naštetiti karijeri.

Dodao je i kako je uvijek vjerovao da se radi od barem osam do deset dječaka, no tijekom razgovora s njima većina ih je rekla kako su provodili vrijeme s Jacksonom u njegovoj spavaćoj sobi, ali kako se nikad ništa nije dogodilo, a neka djeca uopće nisu htjela razgovarati o tome.

Thomas tvrdi da je dječak, kojem je Jackson navodno platio 2 milijuna dolara, kazao da ga je pjevač "milovao preko odjeće", što se može uzeti kao osnova za prekršajnu prijavu, no da optužba nikada nije podignuta.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara