Mačak magistar: Marko Grubnić dobio diplomu

Mačak magistar: Marko Grubnić dobio diplomu

 Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ je diplomirao i postao magistar poslovnih komunikacija. Grubnić se fotografijom pohvalio na svom Instagram profilu.

"Sretan sam i ponosan na sebe jer sam dobio i drugu fakultetsku diplomu. Postao sam magistar poslovnih komunikacija. Definitivno moja najbolja odluka u životu je što sam upisao magisterij jer obrazovanje nam daje širinu i otvara nove prilike. Studij mi je donio jednu potpuno novu životnu energiju. Profesori su mi dali znanje koje sam na dnevnoj bazi odmah po izlasku iz predavaone mogao primijeniti u poslu, životu… Shvatio sam u kojem pravcu želim usmjeriti svoju karijeru i zato sam zahvalan što mi je upravo ova diploma otvorila nove poslovne prilike i usmjerila me prema životu o kakvom sam samo mogao sanjati. Ponosno okrećem novu životnu stranicu te s osmjehom idem u nove životne pobjede", napisao je magistar Grubnić.

Diplomu je proslavio u svom stilu, s čašom šampanjca u ruci i zlatnom kapicom na glavi.

 

Danas je moj dan... 🎓✨🎉🎈🎊🍸 Sretan sam i ponosan sam na sebe, jer sam dobio i drugu fakultetsku diplomu... Postao sam magistar poslovnih komunikacija. Definitivno moja najbolja odluka u životu je što sam upisao magisterij, jer obrazovanje nam daje širinu i otvara nove prilike. Studij mi je donio jednu potpuno novu životnu energiju... Profesori su mi dali znanje koje sam na dnevnoj bazi odmah po izlasku iz predavaone mogao primjeniti u poslu, životu... Shvatio sam u kojem pravcu želim usmjeriti svoju karijeru i zato sam zahvalan što mi je upravo ova diploma otvorila nove poslovne prilike i usmjerila me prema životu o kakvom sam samo mogao sanjati... Ponosno okrećem novu životnu stranicu, te s osmjehom idem u nove životne pobjede... 🎓🎓🎓🎓🎓 #ManagerOfBusinessCommunications

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

20.07.2016. 🎓🎓🎓🎓🎓 #Master #ManagerOfBusinessCommunications #Happy #Proud ✌🏼

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara