Macaulay Culkin nikad nije krio što misli o optužbama za pedofiliju kralja popa

Macaulay Culkin nikad nije krio što misli o optužbama za pedofiliju kralja popa
Screenshot: YouTube

MICHAEL Jackson i Macaulay Culkin bili su bliski prijatelji kada je slavni glumac bio dječak. Iako se godinama nagađalo da je i Culkin bio jedna od žrtava Kralja popa, Culkin je to oduvijek nijekao te novinarima govorio da su gajili predivno prijateljstvo. Kućna pomoćnica Michaela Jacksona, Adrian McManus,pak, tvrdi da je i s Culkinom Michael Jackson imao previše blizak odnos koji je svima bio jako čudan.

Michael Jackson upozno je Macaulaya Culkina kada je ovaj imao samo 10 godina, 1990. godine. Već sljedeće godine ponudio mu je da se pojavi u njegovom spotu Black or White, a njihove zajedničke fotografije za mnoge su i danas najveći simbol devedesetih, budući da su bili među najpopularnijim ljudima na planetu.

Culkin nije sudjelovao u snimanju filma Leaving Neverland, a Jacksona je oduvijek javno branio od optužbi za pedofiliju.

"Lako je reći da je to bilo čudno, ali nije bilo čudno. To moje prijateljstvo s Michaelom Jacksonom ljude najviše zanima jer je u to vrijeme on bio najslavnija osoba na svijetu", kazao je Culkin. Glumac je zbog prijateljstva s Jacksonom postao krsni kum njegovoj kćeri Paris.

"Bio je jako duhovit, sladak i dobar. Ljudi toga nisu svjesni. Tako šarmantan, luckast i smiješan čovjek", rekao je Culkin o Jacksonu početkom ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara