Macaulay Culkin u božićno vrijeme ne voli izlaziti iz kuće, evo i zašto

Macaulay Culkin u božićno vrijeme ne voli izlaziti iz kuće, evo i zašto
Screenshot: YouTube

MACAULAY Culkin najveća je dječja zvijezda u povijesti filmske industrije. Film Sam u kući proslavio je Culkina kada je imao samo deset godina, a zahvaljujući činjenici da popularnost filma ne jenjava, Culkin zarađuje i danas.

Prošlo je 28 godina otkako se film pojavio, ali se na internetu svake godine pojavljuju nove teorije zavjere i detalji sa snimanja. Culkin film, pak, ne voli gledati. Nedavno je u jednoj emisiji priznao da ga je posljednji put pogledao prije 15 godina. U ranijoj mladosti ga je ponekad gledao s curama s kojima je izlazio i jako je koristio svoju popularnost, ali sada to više ne čini.

"Svima je jasno da ja taj film ne mogu gledati na način na koji to čine ljudi koji nisu bili na snimanju", rekao je.

Culkin u vrijeme božićnih blagdana rijetko izlazi iz kuće jer ni 28 godina nakon snimanja njegova popularnost nije oslabjela.

"Božićno vrijeme je moje vrijeme, vrijeme Macaulaya. I toga sam itekako svjestan. Zato u ovo doba godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam što je više moguće izbjegavati ljude. Kad izađem van, svi me gledaju i primjećuju. Nije mi nimalo ugodno zbog toga, osjećam se čudno", rekao je Macaulay u showu Ellen DeGeneres.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara