Macy Gray: Tašta sam, droge sam se ostavila jer loše utječe na moj izgled

Tekst: P.R.
Foto: JLP

POZNATA američka pjevačica Macy Gray ostavila se droge jer joj, kako kaže, raskalašen način života, tulumarenje i konzumacija iste loše utječu na izgled. Iako je do nedavno tvrdila kako je joint jedna od tri stvari koje bi ponijela sa sobom u svemir, tamnoputa se pjevačica odlučila ostaviti i ovog, najblažeg poroka. Razlog tome su njezine godine, ali i činjenica kako joj konzumacija droga šteti tenu i cjelokupnom izgledu.

"U tridesetima ne mogu više toliko tulumariti kao prije, a drugo jutro izgledam grozno"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavni je razlog taština. Nakon određenog vremena, droga vas može postarati. Sa 20 možete tulumariti cijelu noć i izgledati odlično. Čak i kada se probudite ujutro, mamurni i nikakvi, dovoljno je da stavite sunčane naočale, malo se umijete i izgledat ćete  odlično. Ali kada zagazite u 30-te, stvari više nisu tako jednostavne i treba vam puno duže da dođete k sebi", izjavila je pjevačica za američke medije.

"Shvatila sam da ne mogu više tako, tulumarenje je počelo ostavljati tragove", objasnila je svoju odluku Macy. Uz novu stranicu u njezinom životu ide i novi album "The Sellout" koji bi u Americi svjetlo dana trebao ugledati krajem ovog mjeseca. "Ovaj je album svojevrstan dnevnik mog života u posljednjih par godina. Sazrela sam, odrasla i prerasla neke stvari. Upravo zato smatra kako mogu poslužiti kao inspiracija mnogima", dodaje Macy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara