Madonna dijeli savjete za uspješan brak i otvara Kabala hotel

MADONNA je odlučila podijeliti uspjeh svog braka s drugima. Smatra da je osnovno pravilo za uspješan brak - muškarac je na prvom mjestu. Ključna stvar njenog uspjeha jest ta da je Guy Ritchie "broj jedan".

Ovakvu pouku ona je izvukla iz svog bivšeg braka sa glumcem Sean Pennom, koji je propao iz razloga što su oboje bili sebični.

"U prošlom braku nisam previše razmišljala. O svom mužu sam mislila: On je tako talentiran. Tako je zgodan."

No, to nije bilo dovoljno što sada i sama vidi: "On je briljantan muškaraca i sve, ali ja nisam razmišljala glavom.”

U sadašnjem petogodišnjem braku s redateljem Guy Ritchiem o svemu puno više promišlja: "Ako imamo problem - želim ga riješiti odmah."

Madonna, osim što ima savršen brak planira i otvoriti Kabala hotel. Kupila je peterokatnicu u Londonu, koji će koristiti sljedbenici židovske mistike.

Glumica je već deset godina sljedbenica Kabale, posebnog židovskog načina opažanja stvarnosti, utemeljen na mističnoj koncepciji sagledavanja života, smrti, stvaranja i Stvoritelja, a njen novi pothvat zabrinuo je susjede.

"Kabala centar bio bi potpuno neprikladan. To je manipulirajuća sekta koja je vrlo dobra u izmamljivanju novaca, pogotovo Madonninog." - smatra jedan od susjeda budućeg Kabala centra.

No, poznata pjevačica ne odustaje od svojih uvjerenja, a to dokazuje njena najnovija dječja knjiga, treća po redu, koja se temelji na učenjima Kabale.

Bilo kako bilo Madonna ostaje vjerna Kabali, a to dokazuje i njen odgovor na nagađanja o tome da sekta ugrožava njenu karijeru.

"Nikako, znam da su mnogi prema tome cinični, ali je to prihvaćam zato što su ljudi durgačiji. Često postoje nepovjerenje prema novim stvarima." - zaključila je Madonna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara