Madonna dobila posebnu zelenu živicu za dvogodišnjicu braka

Madonna dobila posebnu zelenu živicu za dvogodišnjicu braka

PRIJE dvije godine popularna američka pjevačica i glumica udala se za engleskog redatelja Guya Ritchiea u škotskom dvorcu Skibo uz neviđene mjere osiguranja.
 
Brojni novinari, fotografi i snimatelji danima su opsjedali dvorac i kapelicu u kojoj se trebalo održati vjenčanje ali su na kraju ostali praznih ruku.

Sve se odvijalo uz prisustvo slavnih gostiju iza zidina dvorca, a promrzli predstavnici medija nisu ponuđeni ni kolačićem ili čašom šampanjca.

 Vjenčanje takvog para predstavljalo je odličnu reklamu za takve ceremonije u Škotskoj pa su i druge poznate ličnosti, ali i obični smrtnici pohrlili u škotske dvorce na izgovaranje sudbonosnog DA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Zbog toga su u The Speyside centru za zelenilo odlučili uzgojiti posebnu živicu nazvanu "Romantična Škotska" kako bi je poklonili Madonni za dvogodišnjicu braka,a sigurno će je saditi oko dvoraca kao posebnu atrakciju.
 
U Škotskom ministarstvu turizma napominju da im je Madonnin izbor mjesta vjenčanja donio veliku korist pa je ovo bio način da joj se bar malo oduže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara