Madonna i Guy proglašeni parom s najviše stila

Madonna i Guy proglašeni parom s najviše stila

MADONNA i Guy Ritchie proglašeni su najbolje odjevenim parom na svijetu, prema rezultatima velike ankete koju je proveo časopis InStyle. Prema njihovim kriterijima, naime, ispunjavaju sve uvjete za par koji svojim stilom može pružati primjer svim ostalim kolegama koje se nerijetko (s više ili manje uspjeha) pokušavaju uskladiti. Među poznatim Amerikancima, mjesto na listi izborili su i Beckhamovi, na Victorijino oduševljenje.

Zahvaljujući uspješnim ovogodišnjim modnim izletima, Madonna i Guy Ritchie proglašeni su najbolje odjevenim celebrity parom, po izboru čitatelja poznatog američkog časopisa InStyle. Slijede ih Brad Pitt i Angelina Jolie, a na trećem su se mjestu našle "američke pridošlice" Victoria i David Beckham. Na četvrtom su mjestu Gwen Stefani i Gavin Rossdale, a Top 5 zaključuju Demi Moore i Ashton Kutcher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Estetske kriterije čitatelja ispunjavaju i Kate Winslet i Sam Mendes, koji zauzimaju šesto mjesto, te Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick na sedmom mjestu. Osmi su Kate Bosworth i James Rousseau, a zahvaljujući modnim savjetima Posh Spice, na listi su se našli Katie Holmes i Tom Cruise, te zauzimaju deveto mjesto. Posljednji na listi su glumac Billy Zane i voditeljica Kelly Brook.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara