Madonna i Guy u svađi zbog djece

U SVAKOM braku povremeno dolazi do trzavica, ali kada je riječ o slavnim parovima njihove se svađice danima povlače po tabloidima.

Žuti tisak tako odavno piše o navodnoj bračnoj krizi pop kraljice i njenog supruga i najavljuje raspad njihovog braka, no za sada to ostaju samo tračevi.

Madonna i Guy Ritchie nedavno su se zakvačili oko školovanja njihovog sina Rocca i njene vanbračne kćeri Lourdes. Pjevačica naime djecu želi voditi sa sobom na svjetsku turneju "Conffesions" kako ne bi duže vrijeme bila razdvojena od njih.

Guy po svom tradicionalnom shvaćanju odgoja želi da mu djeca idu redovno u školu koja će uskoro početi u Londonu i Los Angelesu gdje par ima svoje kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna pak hoće da Rocco i Lourdes "upoznaju svijet" pa ih želi voditi i u Rusiju unatoč nedavnim prijetnjama da će je tamo ubiti ili joj oteti djecu zbog njenog kontroverznog razapinjanja na križ tijekom nastupa.

Ona je inače poznata kao stroga mama koja djeci zabranjuje gledanje televizije i ne dozvoljava im da jedu sladoled i slatkiše. Djeca su zbog toga presretna kada im tata u kuću prošverca poneku čokoladu.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara