Madonna juriša na novi rekord s milijun prodanih ulaznica za turneju

"STICKY & SWEET Tour" na koju Madonna kreće ovog ljeta mogla bi postati najuspješnija glazbena turneja svih vremena, jer je publika diljem svijeta za koncerte pop kraljice pokazala neviđeni interes. Do danas je, naime, prodano više od milijun ulaznica za koncerte na velikoj turneji, a petnaestak koncerata potpuno je rasprodano, unatoč cijenama koje nisu nimalo povoljne. Ulaznice će navodno koštati i do nekoliko stotina dolara (u preprodaji do osam puta više), ali pravim obožavateljima to očito nimalo ne smeta.

Mexico, Pariz, Lisabon, New York, Boston, Chicago, Denver, Las Vegas, Houston, Montreal, Toronto i brojni drugi gradovi doživjeli su u posljednjih mjesec dana veliku utrku za ulaznicama, pa su se rasprodale u rekordnom roku, a organizatori u pojedinim gradovima apeliraju na Madonnu da poveća broj koncerata.

To bi se, prema tvrdnjama nekih američkih tabloida, uskoro moglo i dogoditi, i to prvenstveno u Južnoj Americi, koju je Madonna, s obzirom na veliki broj obožavatelja, nepravedno zapostavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesači (zasad) miruju

U sklopu velike svjetske turneje s Madonnom će putovati nekoliko desetaka šlepera s najnovijom tehnikom koja, poručuju iz organizacijske tvrtke Live Nation, još nije viđena na pozornicama. Madonna je za spektakl uposlila dvadeset plesača koji ovih dana dovršavaju naporne probe. S plesačima pjevačica, podsjećamo, ima loša iskustva - nekoliko plesnih grupa tužilo ju je zbog premalih plaća i napornih treninga, a početkom devedesetih završila je na sudu jer je u dokumentarcu "Truth Or Dare" iznijela brojne pikanterije iz života njezine tadašnje plesne grupe.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara