Madonna: Ne smijem se šišati jer mi je suprug to izričito i strogo zabranio

Madonna: Ne smijem se šišati jer mi je suprug to izričito i strogo zabranio

POP KRALJICA Madonna, koja se trenutačno nalazi u SAD-u u sklopu svjetske "Sticky&Sweet" turneje, otkrila je kako ne namjerava ošišati svoju dugu plavu kosu jer joj je njezin suprug, redatelj Guy Ritchie, zabranio da radi ikakve promjene na kosi. Pjevačica je ispričala kako se raduje danu kada će moći ošišati svoje duge plave lokne, no za sada ih još uvijek ima kako bi udovoljila svom prohtjevnom suprugu.

"Zbilja želim imati kraću kosu, ali imam supruga koji voli dugokose žene, pa je zbog toga ne mogu ošišati. To se samo jedna u nizu stvari koje radim i žrtvujem za njega", našalila se Madonna. A kako bi stvari između njih savršeno funkcionirale, dok se Guy brine za Madonninu kosu, Madonna se brine za njegovu garderobu. Redatelj je priznao da je jednostavno prelijen da bi se brinuo oko vlastitog izgleda, pa brigu oko svoje garderobe rado prepušta supruzi. "Zar se svaka žena ne brine oko izgleda svog muškarca? Optuživali su me da nisam dovoljno uredan, no ovdje je riječ o čistoj lijenosti. Žene cijene kada se potrudite oko svoga izgleda, no ne smijete pretjerati u tome. Nitko ne podnosi preulickane osobe", ispričao je Guy u svom posljednjem intervjuu za časopis Elle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna se trenutačno nalazi na svjetskoj "Sticky&Sweet" turneji u sklopu koje je samo u Europi rasprodala 16 od ukupno 17 održanih koncerata na kojima je zaradila oko 120 milijuna dolara, a ranije ove godine dobila je deset milijuna dolara za reklamiranje Sunsilk proizvoda za kosu u sklopu reklamne kampanje u kojoj se pojavila uz Shakiru. Guy Ritchie trenutačno promovira svoj posljednji filmski uradak "RocknRolla" koji je u kino distribuciju pušten prošloga petka.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara