Madonna ostavila Jesusa!

Madonna ostavila Jesusa!

Tekst: I.M.
Foto: JLP

AMERIČKI mediji danas su objavili bombastičnu vijest o tome kako su 51-godišnja kraljica popa Madonna i njen 23-godišnji dečko Jesus Luz prekinuli. Razlog koji se navodi je posve tipičan - ponestalo im je zajedničkih tema za razgovor. Navodno je Madonna ta koja je ostavila mlađahnog Jesusa.

Posljednjih dana su američki mediji pisali o tome kako Madonna vara Jesusa i kako se već nekoliko tjedana viđa s bivšim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, s kojim se družila i nakon raspada braka s Guyem Richiejem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudo što su i potrajali toliko"

O vezi Madonne i 23-godišnjeg brazilskog modela te pornoglumca Jesusa Luza pisalo se još od prosinca 2008. godine, ali je mlađahni Jesus dugo tvrdio kako su on i pjevačica samo prijatelji. Par nikad javno nije komentirao svoju vezu, a Madonnini prijatelji smatraju da je čudo što je ovoliko uopće potrajala.

"Problem s Jesusom je bio toliko očito jednostavan. Razlika u godinama. Njemu su 23, njoj 51. Koliko je to moglo potrajati? To što je uopće potrajalo godinu dana mnogima se čini kao čudo. On je savršeno zgodan, džentlmen i jako je pametan. Ali, oni su u posve različitim stadijima svog života. Sad je gotovo. Ili, kako mi je Madonna sama rekla: 'Nestalo nam je tema za razgovor. Stvarno se naprežem u zadnje vrijeme pronaći zajednički jezik. Imamo kabalu, ali to je to'", naveo je za Hollyscoop jedan Madonnin bliski prijatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara