Madonna pronašla novog mlađahnog manekena, Jesusu sabotira karijeru

Tekst: B.M.
Foto:JLP, AFP

MADONNA ponovno ljubi. Ljubav je pronašla u mlađahnom manekenu i glumcu Jonu Kortajareni.  24-godišnji glumac zvijezda je filma "A Single Man". Upravo na premijeri tog filma u New Yorku, Madonna je bacila oko na mlađahnog glumca te tako brzo riješila problem slomljenog srca. Naime, odnedavno bivši dečko Jesus Luz, ostavio ju je zbog 18-godišnje brazilske manekenke.

Svi koji su vidjeli Madonnu u društvu novog dečka Jona, izjavili su da je pjevačica s njim očigledno koketirala te su nakon premijere otišli na večeru s prijateljima. "Jonu je bilo pomalo neugodno zbog svega, no, ipak je bio zaista polaskan. Madonna se već raspitala o tome što radi Jon te mu namjerava svojim utjecajem i vezama pomoći da uspije u karijeri", rekao je njezin blizak izvor. "Ona ga namjerava pozvati na neka od bitnijih društvenih događaja u New Yorku".

I dok svojoj novoj simpatiji pomaže u karijeri, onoj bivšoj odmaže. Naime, njezin prijatelj izjavio je da je kraljica popa bijesna na Jesusa jer je izjavio da je on okončao njihovu vezu. "Bijesna je i osjeća se poniženo. Smatra da Jesus njoj može zahvaliti na uspješnoj manekenskoj karijeri. Ona sad naziva sve svoje prijatelje iz svijeta mode te im savjetuje da ne angažiraju mladog Jesusa".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara