Madonna van kontrole: Na koncert kasnila četiri sata, pa došla pripita i u kostimu klauna

Madonna van kontrole: Na koncert kasnila četiri sata, pa došla pripita i u kostimu klauna

Foto: Instagram

AMERIČKA pop pjevačica Madonna razočarala je i razljutila većinu svojih australskih fanova pustivši ih da je čekaju više od četiri sata na kiši prije koncerta u Melbourneu.

Stotine Madonninih obožavatelja danima su kampirale ispred koncertne dvorane u Melbourneu očekujući početak spektakla u četvrtak u 20.30, no na njihovo razočaranje, vrata prema stageu otvorila su se oko ponoći, a pop zvijezda je na nju izišla tek u jedan sat iza ponoći.

Koncert je završio u 3.15, a obožavatelji, od kojih je većina za nekoliko sati morala stići na posao, gnjevno su komentirali njezino ponašanje. "Jesmo li u nekoj drugoj vremenskoj zoni?", tweetao je jedan od njih. Drugi obožavatelj kazao je kako je odustao od čekanja i otišao kući spavati.

No svi koji su ostali tvrde da se višesatno čekanje isplatilo, osobito kad se Madonna na scenu dovezla na triciklu u kostimu klauna i počela zbijati šale.

 

Clowning around in Melbourne 💘#tearsofaclown

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Pjesma "Intervention", koju je izvela, navodno je posvećena njezinu sinu Roccu, koji je odbio živjeti s njom u New Yorku i preselio je ocu u London, što je pjevačicu jako pogodilo. Na društvenim mrežama fanovi su se ubrzo raspisali da je Madonna pjevala pijana jer su bili i kokteli na pozornici, a zbog borbe za skrbništvo nad sinom briznula je i u plač.

Karte za koncert mogle su se nabaviti samo preko Madonnina kluba obožavatelja, a njezin menadžer kašnjenje je opravdao probom u posljednji trenutak.


57-godišnja superzvijezda nakon Melbournea nastupa u Sydneyu, te potom u Brisbaneu, gdje će završiti njezina svjetska turneja "Rebel Heart". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara