Madonna za rođendan "ubila" priče o razvodu i problemima na turneji

Madonna za rođendan "ubila" priče o razvodu i problemima na turneji

UOČI Madonninog pedesetog rođendana mediji su se raspisali o brojnim problemima koji prate pop kraljicu, ali čini se kako njoj i dalje sve ide po planu - jučer je u pratnji supruga Guya Ritchieja, u londonskom klubu Volstead, proslavila pola stoljeća života, a pred novinarima je blistala u crnoj opravici pojačanom zlatnim ogrlicama i dizajnerskom torbicom. Izjave nije htjela davati, ali njezini prijatelji medijima su otkrili kako su bračni problemi iza popularnog para, te kako trenutno razmišljaju o posvojenju djevojčice Mercy.

> Madonna napunila 50: "Stara koka" pop glazbe još uvijek nabrijana i nova

U dom Madonne i njezinog supruga uskoro dolazi djevojčica iz Malavija koju je pjevačica zapazila još dok je u sirotištu posjećivala sina Davida. Guy Ritchie odlučio joj je za pedeseti rođendan, pišu britanski mediji, pokloniti nešto nesvakidašnje - konačno se složio s posvojenjem, koje je u posljednjih nekoliko mjeseci u njihovom odnosu bilo kamen spoticanja, te se bez njezinog znanja čak potrudio i ubrzati napornu i tromu zakonsku proceduru.

Novi privatni cilj Madonna ostvaruje istodobno s početkom velike svjetske turneje, koja će najbliže nama doći u Budvu, 25. rujna. Proteklih mjeseci tabloidi su pisali o brojnim problemima koji prate njezin megalomanski projekt - zbog narušenog zdravlja navodno nije mogla pohvatati napornu koreografiju, a njezini su se plesači po tko zna koji put pobunili zbog, prema njihovim riječima, neprimjerenim honorarima koje im isplaćuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuspješnija, najbogatija...

Madonna, dakle, nema namjeru stati i uživati u minulom radu, a njegove su statistike, najblaže rečeno, spektakularne. Do danas je, prema Guinnessovoj Knjizi rekorda, prodala 120 milijuna albuma i 40 milijuna singlova, što ju je dovelo na vrh liste najuspješnijih solo izvođača u povijesti glazbe. Priča se da bi joj turneja "Sticky & Sweet Tour" u džep mogla donijeti milijune i tako je još malo pogurati na listi najbogatijih ljudi na svijetu, na kojoj se posljednjih godina "motala" oko dvadesetog mjesta.

M.A.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara